Welkom in de 7e hemel

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Komt dan eens bij ons kijken!

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek.

In onze theetuin kunt u in alle rust vanaf 21 mei 2018 genieten van een lekker bakje koffie of thee met zelfgebakken taart. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch, er is keuze uit diverse heerlijke belegde boerenboterhammen of een lekker soepje. Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin.

Het is mogelijk om uw eigen boeket bij ons samen te stellen door zelf te plukken in onze borders, een boeket heeft u al vanaf 2,50 euro. Er zijn diverse soorten fruit oa.; aardbeien, frambozen, bramen, bessen, appels en peren die ook tegen een vergoeding vanaf 2,50 euro te plukken zijn om mee te nemen. Verder verkopen we eigengemaakte jam en honing van onze eigen imkerij.

U kunt bij ons een plukkaart kopen (voor 25,- euro), dit is een strippenkaart die u tot 10% korting geeft op bezoekers zonder strippenkaart.

We hebben een grote natuurlijke zwemvijver aangelegd met een zandstrandje, waarin onze gasten een verfrissende duik kunnen nemen. Uiteraard is deze zwemvijver omzoomt met omheining waardoor het op ons terrein veilig verblijven is met kinderen zonder zwemdiploma. Er is een speelheuvel voor kinderen alwaar lekker kan worden geravot in de natuur. Uw kinderen kunnen bij ons op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]