Welkom in natuurparadijs in de 7e hemel

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Dan is ons natuurparadijs in aanbouw zeker iets voor u! 

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek. Hier toveren wij een stukje agrarische grond om tot een prachtig natuurparadijs.

In onze theetuin kunt u in het seizoen van 2018 genieten van een heerlijk drankje met een vers broodje of zelfgebakken taart. Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen heerlijk rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin. In het midden van de bloemenpluktuin leggen we een grote natuurlijke zwemvijver aan, waarin onze gasten een verfrissende duik kunnen nemen. Ook openen wij in 2018 een winkeltje waar we zelfgekweekte groenten en fruit verkopen, maar ook lokale producten, eigengemaakte jam en honing. De voormalige varkensstallen op ons terrein toveren we om tot 4 luxe vakantieappartementen die van alle gemakken zijn voorzien. Deze appartementen bouwen wij zo duurzaam en energiezuinig mogelijk.

Crowdfunding
Het realiseren van dit prachtige stukje natuur kost veel geld. Wij geloven in samenwerken. Daarom doen wij een beroep op uw steun in de vorm van crowdfunding.

Draagt u de natuur een warm hart toe?
En ziet u zichzelf al rondlopen door onze prachtige bloemenweide of genieten van een heerlijk glaasje wijn in een van onze duurzame en luxe vakantieappartementen? Lees dan meer over de mogelijkheden van crowdfunding waarmee we dit natuurparadijs samen kunnen realiseren.

Realisatie
Het is lastig om precies aan te geven wanneer de vakantiewoningen klaar zijn. Dit hangt af van de financiële steun die we ontvangen via crowdfunding. Ons streven is dat we in het voorjaar van 2017 starten met de bouw van de eerste twee vakantiewoningen. Bij een toereikend budget verwachten we in de 2e helft van 2018 onze eerste gasten te kunnen verwelkomen.

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]