Pluk en Theetuin in de 7e hemelPluk en Theetuin Limburg;

“in de 7e hemel”

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Komt dan eens bij onze Pluk en Theetuin kijken!

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek.

Kom tot rust in onze Pluk en Theetuin

In onze theetuin kunt u in alle rust genieten van een lekker bakje koffie of thee met huisgemaakte taart. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch, er is keuze uit diverse heerlijke belegde broodjes of een lekker soepje. U kunt onze lunch en drank kaart hier bekijken. Houd u er wel rekening mee dat het handig is om voor de lunch te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; wij hebben geen hele grote capaciteit. Uitsluitend reserveren via Whatsapp of per sms of email; niet telefonisch daar wij overdag druk zijn om klanten te helpen kunnen wij veelal de telefoon niet aannemen als u belt. Voor groepen is het sowieso handig om te reserveren, hiervoor hebben wij aparte arrangementen die u kunt bekijken.

Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin. Onze Pluk en Theetuin is goed bereikbaar en ligt centraal op de grens tussen Limburg en Brabant.

Het is mogelijk om uw eigen boeket bij ons samen te stellen door zelf te plukken in onze borders, een boeket heeft u al vanaf 3,50 euro. Er zijn diverse soorten fruit afhankelijk van het seizoen zijn er oa.; aardbeien, frambozen, bramen, bessen, appels en peren die ook tegen een vergoeding vanaf 3,00 euro te plukken zijn om mee te nemen. Verder verkopen we eigengemaakte jam en honing van onze eigen imkerij.

Tip: Wij hebben cadeaubonnen die tegen elke waarde, overal voor inwisselbaar zijn, ook is er een plukkaart waarmee er alleen geplukt mag worden die korting geeft voor vaste klanten.

Een rondleiding door de tuin is mogelijk op afspraak wij rekenen hiervoor 25 euro. Een rondleiding met uitleg over de tuin, soorten keuzes, manier van beheer en onderhoud en eventueel over de bijen, duurt ongeveer 3 kwartier.

Er is een speelheuvel voor kinderen alwaar lekker kan worden geravot in de natuur. Uw kinderen kunnen bij ons op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

Wij zijn te vinden tussen fietsknooppunt 9 en 29 (noord Limburg) en wandelknooppunt 93. Onze pluktuin ligt eveneens aan een doorsteek van het Struinpad van stichting Veen. Een prachtige wandeling door de Verheven Peel die is uitgezet door de stichting. Een mooi wandelblog met foto’s is hiervan ook nog te vinden via Ellen wandelt.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!