Pluk en Theetuin in de 7e hemelPluk en Theetuin Limburg;

“in de 7e hemel”

Houdt u van ruimte, rust en natuur?
En geniet u enorm van flora en fauna om u heen?
Komt dan eens bij onze Pluk en Theetuin kijken!

Wij, Patrick en Hanneke Villerius, willen u laten meegenieten van onze prachtige plek aan de Belgenhoek 7 in Grashoek.

Kom tot rust in onze Pluk en Theetuin

In onze theetuin kunt u in alle rust genieten van een lekker bakje koffie of thee met huisgemaakte taart. U kunt bij ons ook terecht voor de lunch, er is keuze uit diverse heerlijke belegde boerenboterhammen of een lekker soepje. Houd u er wel rekening mee dat het handig is om voor de lunch te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Volwassenen en kinderen, maar ook honden, kunnen rondwandelen in onze boomgaard en in onze bloemen- en fruitpluktuin. Onze Pluk en Theetuin is goed bereikbaar en ligt centraal op de grens tussen Limburg en Brabant.

Het is mogelijk om uw eigen boeket bij ons samen te stellen door zelf te plukken in onze borders, een boeket heeft u al vanaf 2,50 euro. Er zijn diverse soorten fruit oa.; aardbeien, frambozen, bramen, bessen, appels en peren die ook tegen een vergoeding vanaf 2,50 euro te plukken zijn om mee te nemen. Verder verkopen we eigengemaakte jam en honing van onze eigen imkerij.

U kunt bij ons een plukkaart kopen (voor 25,- euro), dit is een strippenkaart die u tot 10% korting geeft op bezoekers zonder strippenkaart.

We leggen momenteel de laatste hand aan een grote natuurlijke zwemvijver met een zandstrandje, waarin onze gasten een verfrissende duik kunnen nemen. Hopelijk is deze klaar in de zomervakantie, wij zullen hierover berichten uiteraard als het zo ver is. De zwemvijver is omzoomt met omheining waardoor het op ons terrein veilig verblijven is met kinderen zonder zwemdiploma. Er is een speelheuvel voor kinderen alwaar lekker kan worden geravot in de natuur. Uw kinderen kunnen bij ons op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]