14 en 15 december van 11 tot 17 uur (mini) kerstmarkt bij onze pluktuin:

Zowel buiten als binnen zijn er diverse kraampjes verzorgd door allerlei verschillende regionale ondernemers in kerstsferen. Zo is er brocante, wolproducten, sieraden, woondeco producten, bloem schikken en  informatie vanuit het voedselbos en IVN.

Voor kinderen is er ook van alles t beleven o.a. zijn er levende dieren en er kan geknutseld worden. Onze eigen producten van in de 7e hemel ontbreken natuurlijk ook niet; eigengemaakte jam van ons fruit en honing van onze eigen bijen, huisgemaakt bijenwas kaarsen, insectenhotelletjes en vogelhuisjes.

Verder is er op beide dagen om 14uur en om 15.30uur een super interessante demonstratie schapen drijven door Tom Mennen en Alexandra Martens van Keileuk schapendrijven!

Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd  er worden lekkere wafels gebakken, heerlijke huisgemaakte soep geserveerd, tosti, broodje knak voor de kids en er is  koffie, thee met vlaai of warme chocomel, ranja en glühwein.


Het seizoen van 2019 is ten einde, het was een succesvol 2e jaar met hele mooie momenten en herinneringen. Iedereen die bij ons op bezoek is geweest bedankt voor de belangstelling en graag weer tot volgend seizoen!

Vanaf mei 2020 zullen wij weer 5 dagen open gaan.


Het is mogelijk om vanuit onze tuin diverse wandelingen te lopen, als u het vooraf even meldt is het ook mogelijk buiten openingstijden de auto bij ons op het terrein te parkeren. Indien gewenst kunnen wij routes voor u samen stellen; geef dit dan wel voor de plannen aan zodat wij ons kunnen voorbereiden hierop.


Indien u met een groep van 10 of meer personen bent, willen wij op afspraak graag voor u drinken of eten zorgen. Bel of mail ons gerust!


Ook is het mogelijk om op afspraak, cadeaupakketjes of jam en honing af te halen die wij verkopen via onze webwinkel. Wij hebben cadeaubonnen, en ook een plukkaart die alleen te gebruiken is voor bloemen of fruit. Met het oog op de feestdagen; wij kunnen hele leuke pakketjes samenstellen voor ieder budget!

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]