Op 2e en 3e kerstdag zijn wij open van 12.00 tot 16.00 uur.

Voor de actievelingen zijn er diverse wandelroutes mogelijk waarbij zowel het start als eindpunt vanaf onze tuin is.
U kunt de wandeling op papier bij ons afhalen; routes mogelijk van 4, 8, 10 of 13km.

Tijdens de openingsuren kunt u bij ons terecht voor: Koffie/ thee/ warme chocomelk of gluwein. Daarnaast staat er voor de wandelaars stevige erwtensoep op het menu met roggebrood en katenspek of een lekker bordje warme fruitcrumble (appel/peer of framboos).
Het overdekte buitenterras is verwarmd met heaters en er is een open vuur in een heerlijke vuurschaal die zorgt voor sfeer en warmte.

Parkeren tijdens het wandelen is bij ons op het terrein toegestaan.

 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]