wij zijn weer open voor het seizoen 2019

Het is mogelijk om vanuit onze tuin diverse wandelingen te lopen, als u het vooraf even meldt is het ook mogelijk buiten openingstijden de auto bij ons op het terrein te parkeren. Indien gewenst kunnen wij routes voor u samen stellen; geef dit dan wel voor de plannen aan zodat wij ons kunnen voorbereiden hierop.


¬†Vrijdag 14 juni organiseren wij te samen met Fluitenkruid uit Lottum 2 activiteiten. ‘s Ochtends voor volwassenen een “kruidige wandeling” en ‘s middags voor kinderen van 2 tot 6 jaar een kriebel wiebel feestje. Kijk in de winkel voor meer informatie en om te reserveren!

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]