Vanaf zondag 5 mei gaan wij weer open

Voor die tijd is het mogelijk om met groepen te reserveren, neemt u  hiervoor contact op.

Ook is het mogelijk om vanuit onze tuin diverse wandelingen te lopen, als u het vooraf even meldt is het ook mogelijk buiten openingstijden de auto bij ons op het terrein te parkeren.


Op zondag 17 maart zijn wij open van 11.00 uur tot 13.00 uur voor koffie/thee met vlaai. Om 9.00 start bij ons een wandeling op initiatief van de IVN over een deel van het struinpad met gids. Leden en niet leden van de IVN zijn welkom hieraan mee te doen. Parkeren om 9.00 bij ons op het terrein.


Op zondag 12 mei organiseren wij een speciale moederdag brunch; details hierover volgen nog! Het zal op inschrijving gaan net als in oktober met het diner. Gommianz zorgt weer voor al het culinaire eten!

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]