seizoen 2019

Het seizoen nadert al weer een beetje het einde; na zondag 20 oktober zijn wij gesloten voor de wintermaanden. Op 1 uitzondering na; zaterdag 26 oktober organiseren wij een gezellige laatste middag/avond waar u bij kunt zijn. Laat u verrassen met lekkere hapjes, een drankje en gezellige muziek. Zodra het einde van de middag wat killer wordt steken we de vuurschaal aan en kunt u zich warmen bij een behaaglijk vuurtje. U dient van te voren te reserveren voor een toegangskaartje a 17,50 voor volwassenen, kinderen betalen 10 euro. Zie de winkel van onze pagina om te boeken van deze dag.


Momenteel zijn er volop bramen te plukken, in 4 soorten variërend in smaak allemaal doornloos. Met een week of 2 zijn er ook weer heel veel frambozen, de frambozen zijn momenteel startende; m.a.w. wie het eerst in de ochtend komt, heeft de meeste frambozen later op de dag wordt het er dan gewoonweg nu minder.


Het is mogelijk om vanuit onze tuin diverse wandelingen te lopen, als u het vooraf even meldt is het ook mogelijk buiten openingstijden de auto bij ons op het terrein te parkeren. Indien gewenst kunnen wij routes voor u samen stellen; geef dit dan wel voor de plannen aan zodat wij ons kunnen voorbereiden hierop.


 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]