wij zijn weer open voor het seizoen 2019

Het is mogelijk om vanuit onze tuin diverse wandelingen te lopen, als u het vooraf even meldt is het ook mogelijk buiten openingstijden de auto bij ons op het terrein te parkeren. Indien gewenst kunnen wij routes voor u samen stellen; geef dit dan wel voor de plannen aan zodat wij ons kunnen voorbereiden hierop.


 Op zaterdag 13 en zondag 14 juli zijn wij deelnemer aan de Landelijke open imkerijdagen. U kunt bij ons onder openingstijden terecht voor meer informatie over honingbijen; de imker verteld u allerlei interessante dingen over de bijen er zijn gereedschappen te zien waar mee gewerkt wordt bijvoorbeeld is er te zien hoe honing geslingerd wordt. Verder zijn er diverse activiteiten voor kinderen oa. knutselen en is er op zondag gezellige muziek.

Op zaterdag 13 en op zondag 14 juli is het eveneens mogelijk een ritje met het treintje van Kay Beumers uit Grashoek te maken; beide dagen kunt u bij in de 7e Hemel opstappen om 14uur en om 15.30u. Kosten zijn 2,– voor volwassenen, 1,– voor kinderen. Een gezin met 2 of 3 kinderen betaald 5 euro. Het ritje voert u langs een paar mooie plekken in de omgeving.

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]