In de 7e hemel

Iedereen die houdt van rust en natuur voelt zich thuis in de 7e hemel aan de Belgenhoek 7 in Grashoek. Wij verwelkomen u graag in onze pluk- en theetuin voor een hapje en een drankje. Of voor een langduriger verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen. U bevindt zich bij ons in een rustige setting omringd door bos, akkers en weinig bebouwing……. u bent in de 7e hemel!

Vanuit onze vakantiewoningen wandelt u zo het bos in. Ook verhuren we fietsen waarmee u de landelijke omgeving kunt verkennen. Voor mensen die er lekker op uit willen is er in de omgeving ook van alles te beleven.

In en om het erf:

Winkel
In een deel van de voormalige varkensstallen openen we een winkeltje waarin we streekgebonden producten en onze eigen producten verkopen, zoals groenten en fruit van eigen land, bijen gerelateerde producten (honing en kaarsen), maar ook jam gemaakt van ons eigen fruit.

Theetuin
In de theetuin bouwen we een kapschuur waar het goed toeven is bij minder goed weer. Hier kunt u een  drankje drinken en een vers broodje of een stukje zelfgebakken taart eten. Bij mooi weer kunt u heerlijk buiten zitten in de fruitboomgaard.

Bloemen- en fruitpluktuin
We hebben een zacht fruittuin aangelegd met in totaal 500m1 aan rijen. Dit fruit mogen bezoekers en gasten zelf plukken. Denk aan o.a. frambozen, en verschillende soorten bessen.
In dit deel van de tuin is ook een aantal klein blijvende fruitbomen geplaatst. Zo kunnen ook de kleinere gasten zelf appels, peren en perziken plukken. We hebben een hoogstam-fruitboomgaard aangelegd met 7 soorten fruit met o.a. appel, peer, kers en pruimsoorten.
In de winter van 2016-2017 gaan we verder met de bloemenpluktuin. Zo’n 8.000m2 grond krijgt een natuurlijke omlijsting van groen in de vorm van bosschages en bomen, waar ook grotendeels bij-vriendelijke bomen en heesters komen. Hier kunnen gasten en bezoekers zelf bloemen voor een boeket plukken om mee te nemen naar huis. In ons winkeltje zijn ook reeds samengestelde boeketten te koop.

Zwemvijver
In de bloemenpluktuin wordt een grote natuurlijke zwemvijver aangelegd met een strandje. Als gast kunt u hier een heerlijk verfrissende duik nemen. De vijver dient ook als wadi voor de hemelwaterafvoer van onze gebouwen.

Speelmogelijkheden
Verspreid over ons erf plaatsen we natuurlijke speeltoestellen. Zo kunnen uw kinderen op verschillende manieren lekker buiten spelen: Klimmen en klauteren of lekker met water of met zand spelen.

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]