Help ons / crowdfunding

Het realiseren van dit prachtige stukje natuur kost veel geld. Wij geloven in samenwerken. Daarom doen wij een beroep op uw steun in de vorm van crowdfunding.

De teller staat al op: 38.775,– euro! Hier zijn we al enorm mee geholpen maar we zijn er nog niet.

Om samen met jullie in de 7e hemel te komen, is ons budget momenteel nog niet toereikend om alles af te krijgen. Van onze plannen is op dit moment een groot deel buiten al gerealiseerd, u kunt zien wat wij al met eigen middelen hebben gerealiseerd zie hiervoor onder praktisch; Facebook. Wij vragen jullie – een ieder die onze groene plannen een warm hart toedraagt en het ons gunt om onze droom te gaan volgen – om hulp.

U kunt ons op 6 verschillende manieren helpen:

  1. een schenking,
  2. een groene sponsoring met een vergoeding (50% retour) van onze kant,
  3. een aankoop van een strippenkaart voor de pluktuin waarbij u 100% terug krijgt in waarde,
  4. een boeking voor onze vakantieappartementen (100% retour),
  5. investeren tegen een betaalde rente (4,1%),
  6. fysieke hulp door tijdsinvestering.

Zie hieronder voor uitleg van de mogelijkheden.

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]