Help ons / crowdfunding

Het realiseren van dit prachtige stukje natuur kost veel geld. Wij geloven in samenwerken. Daarom doen wij een beroep op uw steun in de vorm van crowdfunding.

Onze Bloemen en fruit pluktuin is voor het 3e seizoen geopend. Helaas kunnen we hier niet het jaarrond van leven, en momenteel zijn we door ons budget heen om de vakantiewoningen af te krijgen. Het seizoen 2020 is bijna ten einde en we hebben, ondanks de moeizame en latere start van openen een mooi seizoen gedraaid en weer een buffertje kunnen opbouwen.

Het meeste wat bij ons is gerealiseerd is met eigen middelen. We zitten in een spagaat waarbij we eigenlijk nu nog 50.000,– nodig hebben om verder te kunnen en kunnen zorgen voor een meer stabiel inkomen voor ons gezin.

We doen een beroep op een ieder die onze groene plannen een warm hart toedraagt en het ons gunt om onze droom te gaan volgen om hulp.

Als we 50.000,- bij elkaar kunnen sprokkelen dan kunnen we onze eerste gasten in de afgemaakte vakantiewoning ontvangen in het seizoen an 2021!

U kunt ons op 6 verschillende manieren helpen:

  1. een schenking,
  2. een groene sponsoring met een vergoeding (50% retour) van onze kant,
  3. een aankoop van een strippenkaart voor de pluktuin waarbij u 100% terug krijgt in waarde,
  4. een boeking voor onze vakantieappartementen (100% retour),
  5. investeren tegen een betaalde rente,
  6. fysieke hulp door tijdsinvestering.

Zie hieronder voor uitleg van de mogelijkheden.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!