Belangrijk om te weten

Onze pluk en theetuin is in het seizoen (mei t/m oktober) open van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur. U kunt bij ons terecht voor een drankje, een stukje taart en om de lunch te gebruiken. Houd u er rekening mee dat het handig is om een lunch bij ons te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; wij hebben geen grote capaciteit.

Buiten onze kaart om is er van alles mogelijk op reservering, al uw wensen kunnen hierin worden meegenomen; neem hiervoor contact met ons op. Voor groepen, familiefeestjes, dagjes uit met de vereniging of sportclub bij ons kunt u een leuke tijd doorbrengen in een mooie landelijke omgeving.

U kunt bij ons ook op reservering terecht voor kinderfeestjes, workshops, educatieve middagen gericht op bijen dan wel tuininrichting/borderbeplanting en advies over hoe een tuin natuur-vriendelijker te maken.

Wij schenken geen alcoholische dranken.

 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]