Belangrijk om te weten

Onze pluk en theetuin is open van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur. U kunt bij ons terecht voor een drankje, een stukje taart en om de lunch te gebruiken.

Buiten onze kaart om is het mogelijk om een high tea te reserveren, al uw wensen kunnen hierin worden meegenomen; neem hiervoor contact met ons op.

U kunt bij ons ook op reservering terecht voor kinderfeestjes, workshops, educatieve middagen gericht op bijen dan wel tuininrichting/borderbeplanting en advies over hoe een tuin natuur-vriendelijker te maken.

Wij schenken geen alcoholische dranken.

 

[/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide][/db_pb_slide]