Belangrijk om te weten

Onze pluk en theetuin is in het seizoen (mei t/m oktober) open van woensdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.30 uur. U kunt bij ons terecht voor een drankje, een stukje taart en om de lunch te gebruiken. Houd u er rekening mee dat het handig is om een lunch bij ons te reserveren om teleurstellingen te voorkomen; wij hebben geen grote capaciteit. Uitsluitend reserveren via Whatsapp of per sms of email; niet telefonisch daar wij overdag druk zijn om klanten te helpen kunnen wij veelal de telefoon niet aannemen als u belt.

Buiten onze kaart om is er van alles mogelijk op reservering, al uw wensen kunnen hierin worden meegenomen; neem hiervoor contact met ons op. Voor groepen, familiefeestjes, dagjes uit met de vereniging of sportclub bij ons kunt u een leuke tijd doorbrengen in een mooie landelijke omgeving.

Kom een heerlijke dag wandelen! Bij ons parkeren en u krijgt een wandeling mee naar keuze zijn er verschillende afstanden mogelijk. U start de dag met een heerlijk kopje koffie/ thee met vlaai en na de wandeling komt u bij ons terug voor een kopje soep met toost met kruidenboter en een drankje naar keuze voor maar 10 euro! Boek nu in onze winkel dit arrangement. Ook fietsers welkom; zelfde arrangement dan met een fietsroute mee.

U kunt bij ons ook op reservering terecht voor kinderfeestjes (in de natuur met hulp van ouders), workshops (schilderen op doek of een vaas/ veldbloemenboeket samenstellen/ wandelen met of zonder schoenen met na afloop een voetenmassage/ kruidenpesto maken).

Voor zakelijke klanten bieden wij mogelijkheden om te vergaderen in alle rust in de natuur aan. Op maandag en dinsdag heeft u de beschikking over een unieke vergaderruimte in de overdekte kapschuur. Op andere dagen kunnen wij in het veld een startent opzetten alwaar onder u in de natuur kunt brainstormen of vergaderen. Een lunch en onbeperkt koffie en thee in kannen behoren tot de mogelijkheden alsmede een leuk intermezzo als een inspirerende wandeling, bloemen of fruitplukken met de collega’s of bijvoorbeeld het spelen van een spelletje jeu de boules.

Wij schenken geen alcoholische dranken.

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Bedankt!